امروز

جمعه, ۳ بهمن , ۱۳۹۹

  ساعت

۱۵:۳۴ بعد از ظهر

با سلام خدمت  همشهریان عزیزضمن عرض تبریک جهت فرا رسیدن ماه نزول قران  و پر برکت رمضان اهم فعالیتهای واحد مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نطنز  ویژه ماه مبارک رمضان
۱_نظارت دقیق و منظم بر سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و بازدید از منابع و مخازن و شبکه توزیع و انتقال آب شرب
۲-انجام تست کلرسنجی اب در مناطق شهری و روستایی
۳_نمونه برداری میکروبی و شیمیایی اب شرب
۴-نظارت بر کارگاههای شیرینی پزی (زولبیا و بامیه)
۵-نمونه برداری از مواد غذایی و شیرینی(زولبیا و بامیه)
۶-نظارت بر اماکن عمومی و مساجد و محل های توزیع افطاری
۷- نظارت بر محل های طبخ آش و حلیم
۸-نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
۹-پیگیری شکایات مردمی
و………
امسال خوشبختانه با آموزشهای داده شده در خصوص عدم استفاده از رنگ های خوراکی غیر مجاز و همچنین با وجود ؛داشتن دستگاههای پرتابل بازرسی از جمله دماسنج لیزری و دستگاه تشخیص قطبیت روغن یا به اصطلاح عامیانه روغن سوخته شده روند بازرسی ها دقیقتر و جدی تر شده است که خوشبختانه تا الان هیچ مورد تخلفی دیده نشده است در پایان چند نکته را متذکر میشویم در صورت مشاهده هر گونه تخلفات بهداشتی موضوع را با سامانه ارتباطات مردمی وزارت بهداشت شماره رایگان(۱۹۰) گزارش دهند تا در کمترین زمان ممکن موضوع بررسی گردد  از خرید زولبیا و بامیه که از خارج از شهرستان و در سوپر مارکت ها عرضه میگردند که فاقد مشخصات بهداشتی میباشند خودداری نمایند از خرید زولبیا و بامیه ای که رنگ تیره و کدر دارند حتما خودداری گردد چون با روغن سوخته شده تهیه گردیده است برای تهیه اش و حلیم تا حد امکان از ظروف منزل استفاده گردد ودر صورت عدم دسترسی به ظروف از ظروف پلی پروپیلین استفاده گردد و من الله توفیق

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد