شما اینجا هستید

سیاسی » امام‌جمعه نطنز گفت: تشییع باشکوه پیکر سیدحسن نصرالله، با الهام از تشییع حاج‌قاسم سلیمانی، به یک نمایشگاه قدرت مردمی و نظامی جبهه مقاومت تبدیل شد
گروه : سیاسی

حجت‌الاسلام محمد یعقوبی، امام‌جمعه نطنز در خطبه‌های نمازجمعه این شهر که ظهر امروز در مسجد الزهرا (س) برگزار شد، اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر مطهر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین با حضور ۷۰ هیأت از سراسر دنیا برگزار شد و علاوه بر مردم لبنان، جمعیت زیادی از ترکیه، یمن، عراق، ایران، سوریه، تونس، برزیل، ایرلند، پرتغال و حتی آمریکا برای شرکت در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله به بیروت آمدند.

وی افزود: تشییع باشکوه پیکر سید حسن نصرالله، با الهام از تشییع حاج‌قاسم سلیمانی، به یک نمایشگاه قدرت مردمی و نظامی جبهه مقاومت تبدیل شد که دو پیام دارد، اولی برای دوستان پیامش تأکید بر تداوم راه مقاومت و تبدیل شهید به موتور محرکه مبارزه است و دومی برای دشمنان هشدار درباره افزایش هزینه‌های مقابله با محور مقاومت و ناکارآمدی ترور شخصیت‌ها در تضعیف اراده مردمی است.

یعقوبی تصریح کرد: ترور شهید سیدحسن نصرالله توسط رژیم صهیونیستی، موجب تسریع در روند فروپاشی این رژیم شده است؛ هر ترور، موجی از خشم مردمی را ایجاد می‌کند که به‌جای تضعیف، به تقویت عملیات مقاومت (مانند طوفان‌الااقصی) می‌انجامد و فروپاشی این رژیم طول نخواهد کشید و به‌زودی به دست جوانان حزب‌الله نابود خواهند شد.

امام‌جمعه نطنز با اشاره به هفته درختکاری، گفت: گفته‌شده است که ایران ازنظر ظرفیت‌های استفاده‌نشده طبیعی و انسانی در رتبه اول جهان است، حاصلخیزی زمین با محصولات متنوع کشاورزی و باغی بخش‌هایی از ظرفیت‌های کشور است؛ بسیاری از ظرفیت‌ها دست‌نخورده مانده است و این ایام طلایی درختکاری است و امیدوارم این موضوع درختکاری به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی با گرامیداشت چهاردهم اسفندماه سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) به فرمان امام راحل در سال ۱۳۵۸ گفت: تشکیل نهادی به نام کمیته امداد نشان‌دهنده آن است که نظام اسلامی از همان ابتدا، به موضوع مستضعفان توجه ویژه‌ای داشته است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

بادرود خبر | خبری | تحلیلی